ngeunaan Us

Maca deui
  • Sun naék Grup

    Sun naék Grup

    Sun naék Grup Limited utamana manufactures arah jero alur bola, timer aligning arah bola, bearing buleud, arah taper roller, arah roller cylindrical, jarum roller arah, timer aligning arah roller, sudut arah kontak bola, dorong arah bola, dorong roller arah , loba dipaké dina metallurgy, kakuatan, pétrokimia, mesin konstruksi, kareta api, baja, papermaking, semén, pertambangan jeung industri lianna
  • babaturan Wilujeng sumping ti sakuliah dunya datangna negotiate

    babaturan Wilujeng sumping ti sakuliah dunya datangna negotiate

    Urang ogé diobral arah brand kawentar kawas: NSK.NTN. KOYO.IKO.FAG.INA.TIMKEN na THK runtuyan linier pituduh-orbit jsb parusahaan kami boga saham loba, beda-beda ti jenis, ukuran lengkep. Simkuring meunang pujian ti dunya pikeun "harga kalapa, layanan alus, pangiriman timely" Produk nu diékspor ka AS, Kanada, Inggris, Jerman, Polandia, Italia, Rusia, Wétan Tengah, Asia tenggara, Afrika jeung nagara séjén jeung wewengkon

News sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • latihan insinyur jualan internal

    jualan internal insinyur t ...

    Unggal taun, Sun naék bayaran perhatian hébat kana latihan karyawan na. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun neuleuman ti jaman ka jaman, sarta terus kareta diri kalayan pangaweruh. Dina waktu nu sarua, éta ogé cu ...
  • Prinsip non-as kotak rolling ...

    Prinsip non-as ...

    Struktur umum hiji bearing rolling diwangun ku hiji cingcin batin, hiji cingcin luar, elemen rolling, kandang, sarta spacer a. arah Kareta anu dipaké pikeun ngirimkeun gaya and roll ku rolling roll teh ...

WhatsApp Online Chat !