About Us

Read More
  • Sun tangi Group

    Sun tangi Group

    Sun tangi Group Limited utamané pabrik arah jero alur werni, poto-aligning arah werni, prewangan bundher, arah taper roller, arah roller bentuke silinder, jarum roller arah, poto-aligning arah roller, sudut arah kontak werni, diusir arah werni, tikaman roller bantalan , digunakake digunakake ing Metallurgy, daya, Petrochemical machinery construction, railway, baja, Papermaking, semen, mining lan industri
  • kanca Welcome saka kabeh ndonya teka kanggo rembugan

    kanca Welcome saka kabeh ndonya teka kanggo rembugan

    Kita uga sale arah account misuwur kaya: NSK.NTN. KOYO.IKO.FAG.INA.TIMKEN lan THK seri linear guide-orbit etc. Our company wis saham akeh banget, beda-beda gumantung saka jinis, ukuran lengkap. We menang puji saka donya kanggo "competitive price, becik, pas wektune layang" Products sing dièkspor USA, Kanada, UK, Jerman, Polandia, Italia, Rusia, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika lan negara liyane lan wilayah

News lan Kedadean

View All
  • training Sales Engineer Internal

    sales Internal engineer t ...

    Saben taun, Sun tangi kebayar gedhe manungsa waé kanggo latihan saka sawijining karyawan. Nanging ngidini wong sinau saka wektu kanggo wektu, lan saya sepur piyambak karo kawruh. Ing wektu sing padha, iku uga cu ...
  • Prinsip non-poros kothak rolling ...

    Prinsip non-poros ...

    Struktur umum prewangan rolling kasusun saka ring utama, njawinipun, Rolling unsur, kandhang, lan spacer a. arah Rolling digunakake ngirimaken pasukan lan muter dening Rolling muter ...

WhatsApp Online Chat !